E-Ticaret İndirimi

Lise Eğitim Bursu ve Elektronik içerik desteğinin yanı sıra; Sobil Vakfı olarak daha fazla sayıda öğrenciye eğitim yardımı hedefleyerek Sosyal Bilimler Lisesi mezunlarının profesyonel iş hayatına hazırlanmalarına ve gelir elde etmelerine olanak sağlıyoruz. Bu amaçla; E-Ticaret indirimi modeli sayesinde öğrencilerimiz web sitesi üzerinden ürün satışı ile gelir elde edebileceklerdir. Vakfımız E-Ticaret indirimi modelinde bizimle iş birliği yapmak isteyen mezunlarımıza ürün ve satış eğitimi konularında destek verecektir. Bu modelde mezunlarımız kendilerine gelir sağlamakla beraber, Vakfımıza da gelir sağlayarak, Vakfın daha çok sayıda öğrenciye burs imkanı yaratmasında katkı sağlayacaklardır. Bu konu ile ilgili olarak mezun ilişkileri yöneticimiz ile iletişime geçebilirsiniz.