Logo.png

Hakkımızda

ilgilenen, zeki, yetenekli, çalışkan öÄŸrencilerin bu alana yönlendirilmesi ve daha kaliteli ÅŸartlarda

yetiştirilmesi doğrultusundadır.

Derste Not Almak

Misyonumuz

Sobil Vakfının misyonu sosyal bilimler liseleri öÄŸrencilerinin yaÅŸam ve eÄŸitim kalitelerini artırmak, bu deÄŸerli gençleri daha donanımlı yetiÅŸtirmek ve toplumda hakkettiÄŸi yerlere gelmelerine, potansiyellerini deÄŸerlendirmelerine fırsat tanımaktır.

Sobil Vakfı icraatlarıyla öÄŸrencilerin arasındaki dayanışmayı ve iletiÅŸimi geliÅŸtirerek Sosyal Bilimler liseliler topluluÄŸunun arasındaki baÄŸları ve iliÅŸkileri geliÅŸtirmeyi, bu topluluÄŸu kuvvetlendirmeyi kendine misyon belirlemiÅŸtir.

​

Sobil Vakfı bu vizyon uÄŸruna yaptığı tüm bu çalışmalar ve uÄŸraÅŸlar ile tüm bunların yanında sosyal bilimler liselerini tüm Türkiye’ye tanıtmayı ve gelecekte liseye geçecek öÄŸrencilerin bu kadar erken yaÅŸta sosyal bilimler alanlarına yönelmeleri için motivasyon oluÅŸturmayı hedeflemektedir.

Bu amaçlar doÄŸrultusunda Sobil Vakfının ana misyonu ve hedefi deÄŸerli sosyal bilimciler yetiÅŸtirmek ve toplumu geliÅŸtirmek adına toplumdaki sosyal bilimcilere olan ihtiyacı gidermektir.

Kitap Okuyan Üniversite Öğrencisi

Anında Haberdar Ol