Logo.png

Hakkımızda

ilgilenen, zeki, yetenekli, çalışkan öğrencilerin bu alana yönlendirilmesi ve daha kaliteli şartlarda

yetiştirilmesi doğrultusundadır.

Derste Not Almak

Misyonumuz

Sobil Vakfının misyonu sosyal bilimler liseleri öğrencilerinin yaşam ve eğitim kalitelerini artırmak, bu değerli gençleri daha donanımlı yetiştirmek ve toplumda hakkettiği yerlere gelmelerine, potansiyellerini değerlendirmelerine fırsat tanımaktır.

Sobil Vakfı icraatlarıyla öğrencilerin arasındaki dayanışmayı ve iletişimi geliştirerek Sosyal Bilimler liseliler topluluğunun arasındaki bağları ve ilişkileri geliştirmeyi, bu topluluğu kuvvetlendirmeyi kendine misyon belirlemiştir.

Sobil Vakfı bu vizyon uğruna yaptığı tüm bu çalışmalar ve uğraşlar ile tüm bunların yanında sosyal bilimler liselerini tüm Türkiye’ye tanıtmayı ve gelecekte liseye geçecek öğrencilerin bu kadar erken yaşta sosyal bilimler alanlarına yönelmeleri için motivasyon oluşturmayı hedeflemektedir.

Bu amaçlar doğrultusunda Sobil Vakfının ana misyonu ve hedefi değerli sosyal bilimciler yetiştirmek ve toplumu geliştirmek adına toplumdaki sosyal bilimcilere olan ihtiyacı gidermektir.

Kitap Okuyan Üniversite Öğrencisi

Anında Haberdar Ol